MØT VÅR AMBASSADØR
BJÖRN SVENSSON
Michelin-kokk med pasjon for perfeksjon
Bjørn Svensson flyttet til Oslo i 1999 og har siden da satt sitt preg på den norske matscenen. Med erfaring fra prestisjefylte steder som Bagatelle, El Bulli, og Gordon Ramsay i London, har han en unik kombinasjon av kunnskap og kreativitet.
Svenssons mest bemerkelsesverdige prestasjon er hans evne til å skape enestående kulinariske opplevelser som har blitt belønnet med Michelin-stjerner. Alle de fire restaurantene han har åpnet – Oscarsgate, Fauna, Galt, og Schlägergården – har fått stjerne i Michelin-guiden, noe som gjør ham til en av de mest fremtredende kokkene i Skandinavia. Nå bringer han sin lidenskap og talent til nylig åpnede Restaurant FAN, som har fått strålende omtaler siden åpningen.
Gjennom sin karriere har Bjørn alltid hatt et fokus på kvalitet og tid. Han ser på det å ha kontroll på tiden som essensielt i jakten på perfeksjon, og denne dedikasjonen skinner gjennom i hver rett han serverer.
Hos FAN ønsker han å skape en fantastisk atmosfære for både teamet og gjestene, hvor utsøkte råvarer og høye standarder resulterer i uforglemmelige smaker.
Les mer om Bjørn Svensson og hans kulinariske reise her.